img_5221

[PRINTABLE] Happy New Year + Verjaardagskalender

Wauw, wat gaat de tijd snel. We zijn alweer januari 2017! En wat heb ik toch weinig geblogd in 2016… Sorry hiervoor! Er gaat echt verandering komen, ik moet nog steeds de juiste balans vinden. Ook ben ik meer opzoek naar de juiste vorm voor egoyoga.nl en kom ik er achter dat ik het zeker wil gaan combineren met mijn andere grote passie: ontwerpen! En daarom, om het nieuwe jaar in te luiden, heb ik voor jullie een printable verjaardagskalender gemaakt!

Printable?

Voor degene die het concept ‘printable’ niet kennen; je download het PDF bestand en print deze zelf uit voor eigen gebruik! De verjaardagskalender kun je vastklemmen in een klembord, met gaatjes perforeren en aan een touwtje ophangen of simpel weg vastnieten. Whatever you want!

 

img_5222

img_5214

 

Download printable

Download hier de kalender!

 

Ik ben van plan om vaker printables voor jullie te maken met betrekking tot yoga.
Wellicht hebben jullie zelf nog ideeën? Let me know op de Facebook-pagina!

 

Follow

Kim

BA Multimedia, Design & Communication / Yoga docent / Pocahontas / Verliefd op de natuur / Mother of Dragon-kiddo.