OVER EGOYOGA.NL

e8e1736e-0adb-42cf-b127-4b344bfd4d73-web

Kim;

BA Multimedia, Design & Communication / Yoga docent / Pocahontas / Verliefd op de natuur / Mother of Dragon-kiddo.

Ego;

(uit het Latijn) betekent in de letterlijke betekenis “ik”.

Yoga;

(Sanskriet: योग, vertaald: “juk”) “verenigen”.

egoyoga.nl;

(beetje “contrasterende naam” voor een yogastudio, but who cares) rock on, stay ohm.

Missie (waarvoor we staan)

Natuurlijk

Zelfvertrouwen

Zelfcompassie

Acceptatie

Liefdevol

Motiverend

Grens opzoekend

Realistisch en to the point/Nuchter

Visie

Mijn wens is om zowel vrouwen als mannen te laten ervaren wat yoga voor hen kan betekenen. We groeien op en leven in een maatschappij vol onzekerheid en twijfel. Vrouwen moeten de perfecte vriendin/echtgenote, moeder en carrière-vrouw zijn. Mannen moeten vooral heel mannelijk en macho zijn en mogen niet te emotioneel worden.

Voor veel mensen is hun ware “ik” ver te zoeken of zelfs helemaal weggestopt. Yoga biedt de mogelijkheid om mensen niet alleen fysiek, maar ook mentaal te doen ontplooien. Het gaat om loslaten, acceptatie en zelfcompassie. Om uiteindelijk tevreden, gelukkig en zelfs trots te kunnen zijn.

Om het derde chakra (het Ego) in balans te krijgen en te houden.

Historie + Nu + Toekomst

 

Egoyoga.nl is begonnen als een personal blog van mij, met hier en daar een gast blogger. Een nuchtere blog over yoga, fitness, gadgets en ecologische items die ik (soms samen met anderen) ging testen. Dit deed (en doe) ik over het algemeen op eigen initiatief, gewoon, omdat ik het leuk vind.

Inmiddels heb ik mijn vierjarige yoga-opleiding achter de kiezen en mag ik officieel mensen in de knoop gaan leggen. Mijn vroegere blog heb ik nu uitgebreid  met de yoga-studio, naast de bestaande lifestyle-blog; er kan bij mij gelest worden en ik zal bloggen over yoga en niet-yoga gerelateerde onderwerpen.

In de toekomst hoop ik egoyoga.nl nog verder te kunnen uitbreiden met een webshop, waarbij ik mijn eigen ontworpen yoga- & sportkleding en andere lifestyle accessoires kan verkopen.

Tot die tijd kunnen jullie je vermaken met de printable + shop pagina, waar je de printables zelf kunt uitprinten en ophangen/inlijsten voor in je huis en waar je egoyoga.nl greeting-cards kunt kopen.

Ik deel graag mijn yoga en fitness ervaringen met jullie via mijn blog en mochten jullie ook leuke suggesties hebben of willen samenwerken, mail mij dan gerust! Wellicht kunnen we er dan samen iets tofs van maken.

Rock on, stay ohm.

LID VERENIGING VAN YOGADOCENTEN

VYNlogositeegoyoga