BANNERFlyn2

Hij is er! #babyboy

Wauw… 9 maanden lang heb ik mijn baby gedragen en nu is hij er eindelijk. En dat precies op de uitgerekende datum: 28 mei 2016. Hiep, hiep, hoera!

 

EGOYOGAFLYN

 

Jullie kunnen je misschien voorstellen dat ik daarom een tijdje off the grid ben geweest betreft Ego Yoga. Ik kan jullie echter verzekeren dat er sowieso nieuwe challenges aan zitten te komen, voor mij in ieder geval.

Want na een aantal maanden niet super flexibel kunnen zijn, geen heavy gewichten kunnen tillen en niet te inspannend kunnen trainen, kan ik niet wachten om weer aan de slag te gaan! Yoga en fitness-wise! Bye, bye mommy-pouch. Hello fit-body!

Maar natuurlijk ga ik eerst nog lekker genieten van mijn prachtige zoon.

Gaan jullie binnenkort nog een fitness/running/yoga challenge aan?
Let me know op de Ego Yoga Facebook pagina!

Rock on, stay Ohm everyone.
En tot snel!

 

Follow

Kim

BA Multimedia, Design & Communication / Yoga docent / Pocahontas / Verliefd op de natuur / Mother of Dragon-kiddo.