FBcoverfotoegoyogaDEMO

7 oktober: Yoga Demo Dag, ego yoga studio + reopening my blog en meer!

Jeeeetje, een nieuwe blogpost van mij en wat heeft het lang geduurd (excuus daar voor), maar het is dan eindelijk zo ver! Ik heb mijn eigen studio in Leeuwarden! Aan de Oostersingel 2a, in het Petersburg pakhuis, ga ik een aantal keren per week yogalessen geven. En zaterdag 7 oktober vier ik het met een Yoga Demo Dag, waar je gratis een korte yoga-les kunt ervaren. Hoe tof is dat! Benieuwd naar het programma? Lees verder voor meer informatie over de Yoga Demo Dag.

ego yoga studio

13 Mei dit jaar ben ik geslaagd als yoga docent aan de Hara Yoga Opleiding in Groningen. Het was een vierjarige opleiding, waar ik veel tijd en energie in heb gestoken. De afgelopen vier jaren waren onwijs leerzaam en erg intens, met name op emotioneel gebied. Er zijn momenten geweest dat ik wilde het opgeven, zowel de opleiding of zelfs het yoga beoefenen. Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet en dat ik mijn liefde met yoga weer terug heb mogen vinden!

Nu mag ik dan zelf les geven. Mijn yoga-droom komt uit en wat het helemaal compleet maakt is, dat ik dankzij de gastvrijheid van mijn lieve vriendin Susanne mijn eigen studiootje heb. Ik ben haar zo dankbaar!

 

ego yoga blog

Naast het openen van mijn eigen studio, heropen ik mijn lifestyle blog. Ik heb de laatste maanden veel inspiratie opgedaan, zowel in yoga, spiritueel & inzicht als in de fitness- en sportwereld. De website egoyoga.nl is vanaf nu anders ingedeeld. Zo vind je op de homepagina direct informatie over de studio, de lessen en over mijzelf.

De blog zal niet langer centraal staan, maar is nog zeker een belangrijk element op de site. Mijn blog zal een perfect aanvulling zijn op mijn studio en mijn lessen waar mensen (of ze nu les hebben gevolgd bij mij of niet) nog steeds inspiratie kunnen opdoen op het gebied de yoga-fit lifestyle.

 

ego yoga mini-shop

In mijn studio kun je nu ook een mini-shop vinden, waar je fijne yoga matten van hoogwaardig kwaliteit kunt kopen en heerlijke thee voor overdag of vlak voor het slapen! De yoga+fit lifestyle producten zullen langzaam maar zeker aangevuld worden. Denk hierbij aan kalenders/thuis-agenda’s, inspirerende deco-posters en ansichtkaarten. Ook ben ik van plan een set kaarten te gaan ontwikkelen, waarmee je thuis simpel een eigen yoga-serie kunt samenstellen. Wordt vervolgd!

 

7 oktober: Yoga Demo Dag!

Ter viering van de opening van mijn eigen yoga studio, organiseer ik op zaterdag 7 oktober een Yoga Demo Dag! Altijd al yoga willen proberen, maar je weet niet zo goed welke stijl bij je past? Of wil je gewoon kennis maken met mij als yoga-docent? Dit is je kans! Kom langs en ervaar een gratis 15 minuten Yoga Demo naar keuze.

Programma:

 

10.00 – 10.30 uur       inloop/kennismaking
10.30 – 10.45 uur       Restorative Yoga Demo
10.45 – 11.00 uur        thee/inloop volgende groep
11.00 – 11.15 uur         Hatha Yoga Demo
11.15 – 11.30 uur         thee/inloop volgende groep
11.30 – 11.45 uur        Power/Fit Yoga Demo
11.45 – 12.00 uur        thee/afsluiting

Voor meer informatie over de diverse stijlen, klik hier!
Het wordt zeer op prijs gesteld als je even laat weten of je komt en welke demo je voorkeur heeft.
Dit kan via de mail (mail@egoyoga.nl).

Ik verwelkom jullie graag in mijn yoga studio en ik hoop jullie te mogen inspireren met mijn eigen lessen, met mijn blogs en lifestyle artikelen!

Rock on, stay ohm!

Namasté

Kim

Kim

BA Multimedia, Design & Communication / Yoga docent / Pocahontas / Verliefd op de natuur / Mother of Dragon-kiddo.