_D1_9705

5 cadeau’s die je kunt geven aan een yogi.

Nog een week en dan is het al kerst! En voor velen is het ‘the most wonderful time of the year’! Ben je nog opzoek naar cadeautjes voor die ene specifieke yogi in jouw familie- of vriendenkring? Geen zorgen, I got you. Ik heb een lijst voor je opgesteld, er staat vast iets moois tussen wat je met liefde kunt geven!

1. Yoga blocks

De yoga blokken zijn echt een handige uitkomst voor yogi’s die net even dat extra steuntje kunnen gebruiken bij bepaalde oefeningen, daarom ook een leuk cadeau om te geven! Een yogablok kan altijd van pas komen. Yoga blokken zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

 

2. Yoga wheel

Het yoga wiel is in opkomst en voor sommige zelfs ondenkbaar uit de dagelijkse yoga practice. Het wiel is ideaal voor stretch oefeningen rondom de schouders, rug, borst en de heupen. Het kan ook helpen om lenigheid te verbeteren. Er zijn verschillende yoga wielen te vinden, je kunt ze misschien ook vinden onder de zoekterm ‘pilates wiel’.

 

3. Yogamat tas

Er van uitgaande dat diegene een yogamat heeft; de yogamat tas is het perfecte cadeau voor een actieve yogi die regelmatig een yogastudio bezoekt of workshop bijwoont. De asana’s beoefenen op je eigen mat is toch echt wel het aller fijnst! De tassen zijn in diverse maten, kleuren en stijlen te vinden. Voor ieder wat wils!

 

_D1_9709

 

4. Yoga kaarten

50 geïllustreerde yoga kaarten met oefeningen en meditaties om thuis te doen. Met behulp van deze kaarten kan er in een handomdraai een eigen les worden samengesteld. Maar het kan ook inspiratie geven om bijvoorbeeld nieuwe houdingen te proberen. Een geweldig cadeau voor zowel de beginner als de ervaren yogi!

 

5. Het Nieuwe Yogaboek

Een goed boek is altijd een mooi cadeau om te krijgen. En ‘Het Nieuwe Yogaboek’ is voor elke yoga beoefenaar boeiend om te lezen. Een inspirerend boek vol uitgebreide achtergrond informatie over de geschiedenis van yoga en de verschillende stijlen!

 

_D1_9704

 

Zie zo. Nu kun je nog op de valreep een mooi cadeau kiezen voor die ene yogi in jouw kring! Veel plezier met geven en happy holidays!

Rock on, stay ohm.

(PS: De meeste cadeaus zijn makkelijk verkrijgbaar via de grote online warenhuizen!)

Kim

BA Multimedia, Design & Communication / Yoga docent / Pocahontas / Verliefd op de natuur / Mother of Dragon-kiddo.