30 dagen Planking Challenge!

Ik heb veel enthousiaste reacties mogen ontvangen op mijn 21 dagen challenge, dank hiervoor! Ook heb ik verschillende geluiden gehoord over een gezamenlijke challenge, met name het trainen van de core.

Dus… *Tromgeroffel*

30 dagen in de plank!

Hierbij kondig ik de spelregels aan van de 30 dagen Planking Challenge! We beginnen aanstaande zondag, doe je mee? Aller eerst doe je de Challenge voor jouzelf, luister hiermee goed naar je lijf. Maar je zult ongetwijfeld dagelijkse verbetering zien en voelen in jouw eigen lichaam!

 

FB-VISUALS-30dagenplankenchallenge

 

Share your awesomeness with us!

Jouw Challenge delen in de vorm van een picture mag natuurlijk ook! Dit kan op de Ego Yoga Facebook pagina en via Twitter/Instagram met de hashtag #egoyoganl. Iedereen veel succes toegewenst, let’s go!

Namasté, dudes.

 

PS: Tips voor een succesvolle challenge!

Vanochtend nog een tip ontvangen van mijn schoonzus: “Zorg dat je niet in je banden van je onderrug gaat hangen/doorzakt. Het heeft dan namelijk een averechts effect. Keep the core strong!”

Heb jij ook nog tips om deze challenge nog beter te maken? Let me know!

 

Follow

Kim

BA Multimedia, Design & Communication / Yoga docent / Pocahontas / Verliefd op de natuur / Mother of Dragon-kiddo.

3 gedachten over “30 dagen Planking Challenge!

  1. Kun je nog vertellen hoe je het beste in de plank kunt gaan? En nog meer tips om de oefening goed uit te voeren? Foto’s? Tutorial?♡

Reacties zijn gesloten.